Élet-Stílus

Nick Cannon megfeledkezett az egyik lányáról, amikor egy műsorban arra kérték, sorolja fel mind a 12 gyerekének nevét

Rebecca Sapp / Getty Images for The Recording Academy
Rebecca Sapp / Getty Images for The Recording Academy
A humorista úgy véli, ezért még megkapja a magáét.

Nick Cannon a napokban Howard Stern műsorának vendége volt ahol a műsorvezető arra kérte, sorolja fel az összes gyerekének nevét.

A humorista a Mariah Carey-vel közös ikreikel, Moroccannel és Monroe-val kezdte a sort, őket követte a Britanny Belltől született két gyereke, Golden és Powerfult, majd az Abby De La Rosával közös ikerfiai, Zion és Zillion. Megemlítette az Alyssa Scottól született, öthónaposan elhunyt Zen nevű kisfiukat, majd a Bre Tiesivel közös fiukat, Rise-t. Mielőtt viszont folytathatta volna, Stern közbeszólt, mondván: a műsorvezető „téved”, ugyanis az egyik gyerekét kihagyta az időrendben történő felsorolásból. Egészen pontosan Onyx Ice nevű lányát, akinek LaNisha Cole adott életet tavaly szeptemberben.

Á, nem! Tényleg. Azért jöttél rá, mert időrendben haladtam!

– mondta a humorista, hozzátéve: a bakijának valószínűleg meglesz a következménye, ugyanis egyébként is minden nap bajban van a gyerekeinek édesanyjaival.

Cannon összes gyerekével, illetve édesanyjaikkal nemrég nagyobb cikkben is foglalkoztunk, róluk alább lehet bővebben is olvasni.

Kapcsolódó
Legendás Szerelemtől Messiásig: íme Nick Cannon tucatnyi fura nevű gyereke
Megpróbáltuk összeszedni, hogy az amerikai műsorvezető-humorista-színész-producer-rappernek hány anyától hány gyermeke született, és milyen sorrendben követték egymást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik