Élet-Stílus

Top cipőfazonok, amik közt minden alkalomra megtalálod a megfelelőt

Fotó / CCC / C&A / Mango
Fotó / CCC / C&A / Mango
A tavaszi cipődivat tálcán kínálja a kényelmet, miközben a nőies részletekről sem feledkezik meg. Alapdarabjai jól kihasználhatók, és ez nem csak egy szezont jelöl: klasszikus fazont választani most kiváló divatbefektetés. Mutatjuk az öt cipőfazont, melyek közt tavaszi ruhatárunk minden darabjához találunk megfelelőt.

Elegáns alkalmakra

Legyen szó irodai munkakörnyezetről, mely elvárja az eleganciát, vagy családi-baráti ünnepről, ahová szeretnénk kiöltözni, egy csinos magas sarkú cipő elengedhetetlen. A tavasz kedvencei a pasztell változatok, melyek csodásan illeszkednek a hasonló tónusokban tündöklő nadrágkosztümök divatjához, de ingruhákhoz, koktélruhákhoz is remek választások.

Fotó/ CCC / Reserved 1. Napszemüveg – CCC / 2. Blézer és nadrág – Reserved / 3. Fehér kézitáska – Quazi – CCC / 4. Magas sarkú cipő – Lasocki – CCC

(Nem csak) sportoláshoz

Könnyed testmozgáshoz, hétvégi kiránduláshoz jó, ha rendelkezünk egy igazán kényelmes sportcipővel, mely akkor is megfelelő viselet, ha egész nap rójuk benne a kilométereket. Ugorjunk bele kedvenc melegítőnkbe vagy kapjunk magunkra leggingst pulcsival és mehetünk is.

Fotó / CCC 1. Melegítő nadrág – Reebok – CCC / 2. Fekete póló – Reebok – CCC / 3. Mentazöld karóra – Deezee – CCC / 4. Hátizsák – adidas – CCC / 5. Fekete sportcipő – Skechers – CCC

Casual hétvégére

A fehér, klasszikus sneaker igazi alapdarabbá vált az elmúlt években, pliszírozott szoknyától a farmerig szinte bármilyen casual szetthez viselhetjük. Vastagabb talprésszel most különösen divatos, mely vagány chunky hatást kölcsönöz neki. Válasszunk jó minőségű darabot belőle, mert ezt a cipőt tényleg évekig szívesen fogjuk majd hordani.

Fotó / CCC / C&A 1. Gombos póló – C&A / 2. Farmer nadrág – C&A / 3. Fehér karóra – Deezee – CCC / 4. Sötétkék hátizsák – Lasocki – CCC / 5. Fehér sneaker – Champion – CCC

Hosszú hétköznapokra

Szükséged van egy félcipőre mely nőies, van egy kis sarka, mégis bírod benne a reggeli rohanástól a munka utáni bevásárlás végéig? Az éktalpú cipőkkel feltétlen tegyél egy próbát! Még Katalin hercegné ruhatárából sem hiányoznak ezek a fazonok, nem véletlenül. Ha kell, jó társa a csinos szivarnadrágnak, de farmerrel is jól mutat, középmagas sarokkialakítása nem túlzó, a talp formája pedig stabilitást nyújt. A tavaszi, kora nyári szezon világos ruháihoz egy középbarna vagy bézs modell jól kihasználható opciót jelöl.

Fotó / Mango / CCC 1. Ingruha – Mango / 2. Kézitáska – Jenny Fairy – CCC / 3. Éktalpú cipő – Clara Barson – CCC / 4. Női parfüm – Gino Rossi – CCC

Trendi szettekhez

A loaferek a top cipőtrendek közt vannak már szezonok óta, közülük is a vastagabb talppal ellátott, némiképp chunky fazonok számítanak a legkeresettebbeknek. E karakteres cipők irodai környezetben is kedvelt darabok, hisz elegánsak, kényelmesek, csinos szettekhez is jól mutat, miközben jó adag vagánysággal is ellátták őket. Mini szoknyával vagy skorttal szuper párost alkotnak, de élére vasalt nadrágokhoz, széles szárú szövet nacikhoz is remekül mutatnak.

 

Fotó / Zara / CCC 1. Fekete válltáska – Gino Rossi – CCC / 2. Kötött, mintás pulóver – Zara / 3. Zsebes, fekete skort – Zara / 4. Fekete loafer – Jenny Fairy – CCC / 5. Masnis hajgumi – CCC

 

Szponzorált tartalom

CCC Klub – A hely, ahol önmagad lehetsz

Most még inkább megéri csatlakozni a CCC hűségprogramjába, hiszen 04.11. és 04.16. között szuper kedvezményesen szerezheted be új lábbelidet a tavaszi szezonra az üzletekben, webáruházban, vagy mobilalkalmazáson keresztül.
A CCC Klub egy olyan hely, ahol rátalálhatsz a saját stílusodra és felfedezhetsz új trendeket. Különleges szülinapi ajánlat, egyedi és partner kedvezmények, illetve egyéb meglepetések is várnak rád.
Ha csatlakozol a klubhoz, máris hozzáférsz a bónuszokhoz és az extra kedvezményekhez, melyeket kifejezetten neked hoztunk létre.

A cikk a CCC támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik