Élet-Stílus

Jeremy Rennernek a viselkedése miatt kórházat kellett váltania a balesete után

Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Azt tervezi, hogy visszamegy bocsánatot kérni a kórházba, ahonnan elküldték.

Jeremy Renner szerint „sok szempontból szerencséje volt” újévi hókotró-balesetekor, amiről Jimmy Kimmel beszélgetős műsorának hétfő esti adásában beszélt legutóbb. A színésznek, aki most még csak botra támaszkodva tud járni, 35 csontja tört el, mikor a jármű maga alá temette.

A hókotró olyan, mint egy óriási fém sodrófa. De pont elkerült minden csigolyát, nem ért el egyetlen szervet sem, nem dagadt meg sehol a sejthártya. Bár a szemem kiugrott, ez furcsa. De óriási szerencsém volt, hogy egyetlen szervem sem ment tönkre

– nyilatkozta Renner.

A balesettel kapcsolatban elmondta, utána körülbelül 45 percig volt a földön, ez idő alatt végig eszméleténél volt. Mindenre emlékszik egészen a kórházba szállításáig. Személyesen ismerte azokat a helyi tűzoltókat, akik elsőként a helyszínre érkeztek segíteni, és hallotta, amint arról beszélnek, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, de azt feltételezték, hogy a színész belehal a sérüléseibe.

Arról is beszélt, hogy két kórházban ápolták, mivel „az elsőből kirúgták”, mert nyugtalanul, zavarodottan viselkedett, miközben súlyos gyógyszert kapott. „A héten visszamegyek, hogy bocsánatot kérjek minden nővértől” – mondta a színész.

Renner azt mondta, barátai reakciójából szűrte le, milyen súlyos az állapota.

Akkor jöttem rá, hogy elég nagy a baj, hogy tényleg súlyosan megsérültem. Mindenki úgy viselkedett, mintha egy nyitott koporsóban feküdnék, miközben életben voltam. Mintha mindenki jönne megnézni utoljára. Mindenki velem foglalkozott, és én nem tudtam, mit mondjak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik