Élet-Stílus

Zimány Linda: A magyar férfiakból több melegség árad, mint a külföldiekből

Fülöp / Dániel 24.hu
Fülöp / Dániel 24.hu
Ha viszont külföldön találna rá a szerelem, nem zárkózna el a kétlaki élettől.

Zimány Linda a minap nyilatkozott arról, hogy az elmúlt években kitartóan építette magát, mostanra pedig készen állna egy kapcsolatra, csak nem szeret kimozdulni otthonról.

A jogász-modell a Fókusznak is interjút adott a témában, mint mondta, külföldön lazábban tud ismerkedni, ott ugyanis nem szorong amiatt, hogy a férfiak felismerik, és az ismertsége miatt esetleg előítéleteket támasztanak vele szemben.

Nyilván az elmúlt három és fél évben, mióta szingli vagyok, azért külföldön is randiztam, meg itthon is. Talán nemcsak az ismertségemből adódóan, hanem amúgy is vannak különbségek, csak mondjuk nem mindig jól jön ez ki. Szóval el kell ismernem őszintén, hogy azért a magyar férfiak sokkal kedvesebbek, sokkal több melegség árad belőlük adott esetben, mint egy külföldiből

– magyarázta a modell, hozzátéve: nem zárkózna el a kétlaki élettől, ha esetleg mégis külföldön találna párt.

Schumacher Vanda, aki jelenleg Los Angelesben él, ugyancsak megszólalt a riportban. Mint mondta, tavaly ő is egy párkapcsolat miatt utazott olyan sokat Európában.

Nekem volt olyan párkapcsolatom, ami kétlaki volt. Tavaly konkrétan nyolc hónapig voltam együtt egy fiúval, aki nem Magyarországon lakott, és én akkor azért repülgettem ennyit Európába valójában, mert mentem hozzá haza. Éltem Budapesten, és félig éltem vele kint külföldön. Az kicsit nehéz volt, hogy mondjuk öt napot voltam otthon vele, öt napot voltam itthon, vagy össze-vissza, mert nekem dolgozni kellett Budapesten

–  mondta a műsorvezető.

Kapcsolódó
Schumacher Vanda megmutatta Los Angeles-i otthonát
Egy apartmankomplexumban lakik, amihez tartozik fitneszterem, grillkert, medencék és számos közösségi tér is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik