Élet-Stílus

Kiakadtak a kommentelők Jennifer Lopezen, amiért alkoholos italt dobott piacra úgy, hogy ő nem is iszik

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A férje meg alkoholproblémákkal küzd.

Jennifer Lopez minap az Instagramján bejelentette, hogy saját alkoholmárkát alapított. A reakciók vegyesek voltak, mivel az énekes-színésznő korábban többször hangsúlyozta, hogy bőre és egészsége megőrzése érdekében alig iszik, ahogy a dohányzástól, a drogoktól és a kávéfogyasztástól is tartózkodik.

A posztja alatti kommentekben többen szóvá tették a dolgot, ezekből a PageSix közölt gyűjtést.

  • „Azta. Ez kiábrándító. Miért nem hoz létre egy alkoholmentes italt, ha már nyíltan beszél az alkohol negatív hatásairól, és arról, hogy ő maga nem iszik? Ez nagyon nem illik bele az imidzsébe. Tényleg kíváncsi vagyok, miért árul alkoholt.”
  • „JLo, te nem iszol. Ez olyasmi, amit mindenki tud, és amire számos alkalommal utaltál. Értem, hogy minden fillér számít, de te nem iszol alkoholt!”
  • „Ó, a kapitalizmus újra támad. JLo inspirált, hogy távol tartsam magam az alkoholtól. Bár nem teljesen absztinens, többször beszélt arról, hogy csak ritkán iszik, és ha igen, akkor is csak ünnepek alkalmával. Szóval kár, hogy most alkoholt hirdet, mikor annyi nagyszerű alkoholmentes ital létezik.”
  • „Tudom, hogy üzletről és pénzről van szó, de hamis képet mutat, hogy alkoholt reklámoz, miközben arról beszél, hogy az alkohol mennyire káros a bőrnek, és neki nem része az életmódjának. De hé, mindannyiunknak szüksége van bevételre, nem igaz?”

A hozzászólásokban szintén felmerült, hogy Lopez új biznisze azért is visszás, mert a férje, Ben Affleck a múltban alkoholproblémákkal küzdött, ami miatt többször is megjárta a rehabot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik