Élet-Stílus

Izomhúzódás, izomfeszülés: a megoldás természetesebb, mint gondolná

VoltaNatura
VoltaNatura
Legyen szó akár túrázásról, aktív sportolásról, testünkre számos esetben helyezhetünk olyan terhelést, ami miatt izomhúzódással, izomfeszüléssel, netán zúzódásokkal, véraláfutásokkal kell szembesülnünk. Erre kínál megoldást az egyebek közt nyugtató hatású árnika kivonatot is tartalmazó VoltaNatura gél, ami egy organikus készítmény.

Ismeri az érzést, mikor egy fárasztó munkanap után már csak a kanapén szeretne pihenni, de a teste nem hagyja ebben? Ez sok esetben az izomhúzódástól és izomfeszüléstől van, mely sokszor az ülőmunkából, a rossz testtartásból és a mozgásszegény életmódból fakad, ám az sem kizárt, épp csak a táskánkat cipeltük túl sokat, attól áll be feszülés a nap végére. A testmozgás mellett organikus készítményekkel is javíthatunk ezen.

A biogazdálkodásból származó növények felhasználásával készült VoltaNatura gélben a növények leghasznosabb részeit használják fel:

  • az árnika koncentrátum, ázsiai gázló, vadgesztenye: nyugtató hatásuk van, segítik az izomlazítást
  • fajdbogyó, borsmenta: kellemes az illatuk, frissítő hatással bírnak
  • aloe vera: a gél felszívódását segíti elő

Organikus összetevőkből állítják elő, így mentes szintetikus anyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől is, sőt a fenntarthatóság is jellemzi, merthogy újrahasznosítható csomagolásból készül. Egy speciális eljárást is bevetnek: az úgynevezett fagyasztva szárítás alatt a növények hasznos összetevőit a leghatékonyabban tudják megőrizni.

Használni bármikor lehet a gélt, naponta két-három alkalommal, de szükség esetén többször is: fizikai aktivitás előtt vagy után, de egy sűrű munkanapot követően is előkaphatjuk, hogy a fáradt, merev izmainkat megnyugtassuk kicsit – épp úgy, ahogy edzés után is kényeztessük a fáradt izmainkat. Az ülő munkavégzés miatt egyébként kifejezetten hatásos lehet azok számára, akik a nap nagyobbik részében széken, monitor előtt ülnek, és az izmaik merevvé válnak a nap végére. Manapság az emberek többsége ülőmunkát végez, ami tartásproblémához és izomgörcshöz vezet, de ezt a túlhajszoltság és a stressz is előidézi.

A VoltaNatura gél bőrgyógyászatilag tesztelt, összetétele pedig nemcsak a kozmetikumokra vonatkozó minőségi szabványok, hanem a még szigorúbb, élelmiszeripari előírások mentén került összeállításra. Vegán, a csomagolása pedig újrahasznosítható.

Kapcsolódó
A hátizsákok kihagyhatatlan tartozéka ez az izomlazító gél
A természet legjavát és a tudományos szakértelmet ötvözve válik a mindennapi közérzetjavító szokásaink részévé a VoltaNatura. A növényi alapú gél enyhíti a zúzódásokat, véraláfutásokat, de sportolás és túrázás alatt és után is hatékonyan lazítja az izmokat.

 

PM-HU-VN-23-00038

Ajánlott videó

Olvasói sztorik