Élet-Stílus

Sáfrány Emese a közösségi médiáról: Unalmasnak tartom a tartalom és érték nélküli „kiteszem magam az Instára” posztokat

Azt mondja, rengeteget változott, és most már igyekszik hasznos mondanivalóval megtöltött posztokat kitenni a közösségi oldalára.

Sáfrány Emese kedden új bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán, amit úgy kezdett: „Vallomással tartozom”. Posztjában a közösségi médiáról fejtette ki a véleményét.

Sok posztomban »osztom itt az észt«, írok mindenféle bölcs gondolatot nektek. Valójában ezt azért teszem, mert unalmasnak tartom a tartalom/érték nélküli »kiteszem magam az Instára« posztokat. Meguntam a »csak úgy megmutatni magam a követőknek« fotókat, és őszintén, értelmetlennek is tartom. Nem vagyok álszent, nekem is volt olyan időszakom, amikor például mindennap liftes képet tettem ki, mert az internet imádta, és akkor vicces volt, még mém is lett belőle, de azóta rengeteg minden változott, ahogy én is

– fogalmazott, majd így folytatta:

Sok pozitív és negatív dolog történt velem életem során, és azt érzem, az utam tanulságai másoknak is erőt és motivációt adhatnak. Mint közszereplő, felelősséggel tartozom a tartalmaimért, ezért igyekszem jó dolgok mellett kiállni, vagy hasznos mondanivalóval megtöltött posztokat kitenni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik