Élet-Stílus

Judy a családállításról: Amikor elkezdtem járni, azt éreztem, belül rohadok

TV2
TV2
Az énekesnő évek óta küzd szorongással és önbizalomhiánnyal.

Judy a Blikknek mesélt arról, hogy egy évvel ezelőtt komoly mélypontra került, de már azt megelőzően is küzdött saját magával: önbizalomhiány és állandó szorongás kínozta.

Olyan mértékű önbizalomhiánnyal küzdöttem, hogy már a színpadon sem tudtam magabiztosan állni. Műsorfelkéréseket mondtam vissza, mert nem éreztem magam elég jónak hozzá. Állandóan szorongtam, nem hittem el, hogy szép vagy jó vagyok, sőt, szapultam magam. Ezt a helyzetet pedig csak fokozta a férjemmel való probléma

– mondta a lapnak.

Az énekesnő kipróbálta a meditálást, a jógát, volt jósoltatni, kineziológiásnál és több pszichológusnál is, de nem jutott előrébb. Végül a családállítás volt az a terápia, ami segített neki.

Sokáig nem akartam elmenni, hiszen ez egy csoportos foglalkozás, és féltem, hogy az ismertségem miatt hogyan viszonyulnak majd hozzám a többiek. A módszer viszont bevált, az első alkalommal már olyan sérelmek szakadtak fel bennem, hogy hangosan zokogtam. Generációs problémák oldódtak fel, amiket az őseim által hordoztam magamban. Jó, hogy ezek most felszínre jönnek, és a lányomnak már nem kell velük megbirkóznia.

Judy jelenleg heti rendszerességgel jár a a terapeutájához, aki pszichológus és szexuálpszichológus is. Úgy érzi, kezd kimászni a gödörből, de a régi énjét még mindig nem kapta vissza.

Haladok az úton, most már például elhiszem, ha valaki azt mondja rám, hogy szép vagyok. Amikor elkezdtem járni, azt éreztem, belül rohadok… Romokban hevertem, nem tartottam magam jó anyának, előadónak, feleségnek. Mostanra nagyon sokat fejlődtem. Persze, még mindig nem vagyok teljesen jól, és ezt a Sztárban Sztár során mutatott teljesítményem is igazolta. Ha lelkileg a topon lettem volna, biztos, hogy még sokáig bent maradok. Haladok, és továbbra is azt vallom, hogy a végsőkig küzdök

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik