Élet-Stílus

Schumacher Vanda egy időre Amerikába költözik: Nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, se munkám

rtl
rtl
Kapott is kérdéseket a követőitől.

Egy ideig Los Angelesben leszek – kezdi Instagram-posztját Schumacher Vanda. Majd hosszas fejtegetésben kibontotta, nem is tervezett elmenni, ám úgy érezte, túl jó sora volt Magyarországon és Európában az utóbbi időben.

Az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na, pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy. Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam.

Schumacher még részletezte:

Nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, sem munkám, amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom at univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni.

Egyik követője felvetette: elég biztos anyagi lábakon kell állni egy ilyen elhatározáshoz, másképp nem feltétlenül tudná megtenni. Schumacher úgy válaszolt: „Ez faszság, voltam nagyon csóró, de mindig bíztam magamban és felépítettem azt, ami boldoggá tesz, azért pedig nem kérek bocsánatot, hogy én merek tenni a dolgokért és ha úgy van, kockáztatni, mert ez az élet nem arról szol, hogy otthon üljek a seggemen”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik