Élet-Stílus

Egy sorsjegynek köszönhetően, közel hatvan évvel az esküvő után mehet el nászútra egy házaspár

The Washington Post / Contributor / Getty Images
The Washington Post / Contributor / Getty Images
Egy benzinkutas tanácsára vett néhány kaparós sorsjegyet egy 79 éves férfi. Tekintélyes összeget nyert, így majdnem hatvan évvel az esküvőjük után, végre elmehet nászútra a feleségével.

Némi harapnivalóért ugrott be egy benzinkút üzletébe egy 79 éves férfi a marylandi Somerset megyében. Bár soha nem szokott sorsjegyet venni, a pénztáros ezúttal rábeszélte – írja az Insider.

„Jól van, csak nyerőket adjon” – mondta a háborús veterán a pénztárosnak és vett néhány 5 dolláros kaparós sorsjegyet. Ahogy kapargatni kezdett és rájött, hogy nyert, egyre izgatottabb lett, pedig eleinte azt hitte, csak 50 dollár üti a markát. Amikor rájött, hogy a nyereménye 50 ezer dollár (közel 18 millió forintot) nem hitt a szemének. Amikor azonban visszavitte a szelvényt az üzletbe, a kasszás megerősítette az összeget.

A férfi nem árulta el rögtön a feleségének, hogy mekkora összeget nyert, mert meg akarta lepni az asszonyt. Az idős házaspár, akik közel 58 éve házasodtak össze, végre elmehetnek nászútra, amit eddig nem tehettek meg.

A nászút után a nyereményből a házaspár kiegyenlít néhány számlát, a maradék összeget pedig befektetik majd valamibe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik