Élet-Stílus

Reviczky Gábornál nincs áttét, célzott sugárkezelést kap, amint rá kerül a sor

rtl
rtl
Komoly vizsgálatokon van túl.

Reviczky Gábor március elején jelentette be, hogy prosztatarákkal küzd. A színész akkor elmondta, a betegség egy agresszív formája támadta meg szervezetét, ő ugyanakkor nem kér a nem célzott sugárkezelésből.

Mint azt a Blikk most írja, a színész elárulta, hosszas vizsgálatok után az orvosok megállapították, nincs áttét a szervezetében.

Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon sokan. A pandémia alatt volt egy barátom, akinél a vírushelyzet miatt késett a kemoterápia, és mivel későn kezdték meg a kezelését, nem lehetett segíteni rajta. Nála mondjuk áttétek is kialakultak, nálam azonban szerencsére nincs erről szó.

A színész különleges úton is erősíti magát: „Egy speciális olajsűrítményt használok, amelyhez nem egyszerű hozzájutni. Emellett persze, egyéb immunerősítőket és roboráló étrendkiegészítőket is szedek: van köztük olyan, amit csak a világ másik végéről tudok rendelni, mert itthon még nem kapható, olyan speciális alapanyagokból készül”.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik