Élet-Stílus

Saját gyermekéért izgult az iskolai lövöldözésről tudósító riporter – videó

A kamerák rögzítették, ahogy a Fox News munkatársa találkozik a fiával.

Saját gyermekéért izgulhatott az a riporter, aki március 22-én egy iskolai lövöldözésről tudósított a helyszín közeléből.

Videón látható a pillanat, ahogy Alicia Acuna, a Fox News munkatársa mellett a bejelentkezése közben haladnak el a denveri East High School diákjai – köztük a riporter fia.

Acuna szorosan magához öleli a fiát, majd elnézést kér a nézőktől, jelezve, hogy nincs ember, aki ebben a pillanatban hagyta volna, hogy elsétáljon mellette a gyereke. „Semmi baja. Jól van. Ő volt az, aki elmondta nekem, hogy mi történik” – hangzott el a tudósításban. A riporter a New York Postnak elmesélte, az íróasztalomnál ült, egy másik sztorin dolgozott, amikor elkezdtek érkezni az üzenetek a fiától, hogy az iskolát megszállták a rendőrök.

A denveri oktatási intézményben azután kezdődött a lövöldözés, hogy egy zűrös múltú diákot, Austin Lyle-t átvizsgáltak az iskola adminisztrátorai, nincs-e nála fegyver. A tanuló ekkor két alkalmazottat lelőtt – egyikük állapota súlyos, de stabil, a másiké pedig kritikus.

A diák elmenekült a helyszínről, aznap este találták meg holtan – a 17 éves fiú maga ellen fordította fegyverét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik