Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: kimentett a vízből egy férfit, majd agyonlőtte

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly március utolsó hetére fordulva, egy hónapja tartott Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen indított háborúja. Világosan látszott már, hogy az oroszok eredeti tervei nem valósulnak meg, így stratégiát változtattak és az egész ország megszállása helyett Donbaszra kezdtek koncentrálni.

Az egy éves háborús híreket nem osztjuk meg itt, annál inkább egy manchesteri nő történetét, aki egy barátnője születésnapján, néhány rövidital elfogyasztása után úgy döntött, Ukrajnába megy segíteni.

Mindeközben hihetetlen történet játszódott le a dél-karolinai Keowee tavon. Egy idős, motorcsónakázó házaspár kimentett a vízből egy fiatal párt, majd az idős férfi nem sokkal később agyonlőtte a fiatalabb férfit. Az ügyet vádemelés nélkül zárták le.

Csúnyán leszerepeltek férfi tornászaink a kairói világkupán. Balázs Krisztián és Mészáros Krisztofer is olyan csúnyát rontottak lovon – a szeren, amelyet évtizedeken át domináltak a magyarok – hogy a verseny után mémmé váltak.

Mintha „ólmot öntöttek” volna két magyar tornász kezébe
A férfi tornászválogatott két tagja, Balázs Krisztián és Mészáros Krisztofer és mémmé változott a hétvégi kairói világkupa után.

A Harry Potter könyvek szerzője, J. K. Rowling is megosztotta azt a fura rajzot, melynek segítségével állítólag bárki megtudhatja magáról, hogy az agyának a bal, vagy a jobb féltekéje domináns.

Sellőt vagy halat lát? Talán valami egészen mást? – itt az internetet lázban tartó legújabb optikai csalódás
A mémként terjedő kép szerint előbbit az elsősorban a bal agyfélteküket használók, utóbbit pedig az elsősorban a jobb agyfélteküket használók látják bele a képbe, de sokan vannak olyanok is, akik valami egészen mást látnak bele a rajzba.

Tóth Andi, aki nemrég látványos zsűrizőszettjeivel, illetve visszavonulásával hívta fel magára a figyelmet, tavaly ilyenkor egy Jack Sparrow-ra, vagy talán Rihannára emlékeztető frizurát villantott egy olcsó ruhában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik