Élet-Stílus

A hetek óta zajló balhé után bekövette egymást az Instagramon Selena Gomez és Hailey Bieber

Tibrina Hobson / FilmMagic / Getty Images / Taylor Hill / FilmMagic / Getty Images
Tibrina Hobson / FilmMagic / Getty Images / Taylor Hill / FilmMagic / Getty Images
Egyúttal először reagáltak a közösségi oldalaikon a történtekre.

Hailey Bieber hetek óta óriási gyűlölethullámmal szembesült a közösségi oldalakon, miután az elmúlt időszakban több olyan kétértelmű célzást is tett, ami arra engedte következtetni Selena Gomez rajongóit, hogy a modell nyíltan, mégis burkoltan sértegeti az énekesnőt. Többen gyanusítják továbbá azzal is, hogy évek óta mániákusan másolja Gomezt, legyen szó tetoválásról, öltözködésről vagy éppen főzőműsorról – az sem mellékes a témában, hogy Selena Gomez közel tíz éven át járt együtt Justin Bieberrel, aki 2018-ban feleségül vette Stephen Baldwin lányát.

Selena Gomez péntek este az Instagram-oldalán reagált először az internetet lázban tartó gyűlölethullámra: korlátozott ideig elérhető történetében írt arról, hogy Hailey Bieber felkereste őt, és elmondta neki, hogy halálos fenyegetéseket kap. Posztjában emlékeztette a rajongóit, hogy ő mindig is a kedvesség híve volt, így arra kért mindenkit, hogy ne bántsák tovább a modellt.

A kiírásra azóta Hailey Bieber is reflektált 24 órán át elérhető bejegyzés formájában, egyben köszöntet mondott az énekesnőnek, amiért megszólalt a témában.

Szeretném megköszönni Selenának, hogy megszólalt, mivel ő és én az elmúlt hetekben beszélgettünk arról, hogyan lépjünk túl a kettőnk közt kirobbant narratíván

– kezdte mondandóját a modell.

Mint írta, az elmúlt néhány hét mindenki számára nagyon nehéz volt, aki érintett az ügyben, ugyanis emberek milliói sugároztak feléjük gyűlöletet.

A dolgokat mindig ki lehet ragadni a szövegkörnyezetből, vagy másként értelmezni, mint ahogyan szánták. Mindannyiunknak jobban meg kell fontolnia, mit posztoltunk és mit mondunk, beleértve engem is. Végül is úgy gondolom, a szeretet mindig nagyobb lesz, mint a gyűlölet és a negativitás, és mindig van lehetőség arra, hogy több empátiával és együttérzéssel forduljunk egymás felé

– zárta sorait.

Selena Gomez a kiírása után sokak meglepettségére bekövette az Instagramon Hailey Biebert, aki azóta viszonozta is a követését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik