Élet-Stílus

Selena Gomez: Hailey Bieber megkeresett és elmondta, hogy halálos fenyegetéseket kap

Mike Coppola / Getty Images for CNN / Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Mike Coppola / Getty Images for CNN / Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Az énekeső szeretné, ha véget érne a dráma.

Hetek óta tartja lázban az internetezőket a Hailey Bieber kontra Selena Gomez-ügy. Az elmúlt időszakban Justin Bieber felesége többször is kétértelmű célzásokat tett, melyeket látva Selena Gomez rajongói arra az álláspontra jutottak, hogy a modell lekezelően üzenget az énekesnőnek. A TikTokon ezzel egy időben több olyan videó is megjelent, melyeknek készítői azt igyekeznek bizonyítani, Hailey Bieber évek óta lépten-nyomon utánozza az egykori Disney-sztárt.

Selena Gomez péntek délután a 24 órán át elérhető Instagram-történetében szólt a rajongóihoz, arra kérve őket, hogy ne bántsák a modellt – aki egyébként a botrány kirobbanása óta több mint egymillió követőt veszített, a posztjai alatt pedig egyre csak szaporodnak a gyűlölködő kommentek.

Hailey Bieber megkeresett és tudatta velem, hogy halálos fenyegetéseket és gyűlölködő negativitást kapott. Ez nem az, amit én képviselek. Senkinek sem szabadna megtapasztalnia a gyűlöletet és a zaklatást. Mindig is a kedvesség mellett álltam ki, és nagyon szeretném, ha ez az egész véget érne

– írta az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik