Élet-Stílus

Beat: Ha a barátaim nem segítenének, az anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék

A rapper jelenleg alkalmi munkákból él, mint mondja, nem emberhez méltó körülmények között.

A Fekete Vonat egykori tagja, Beat az év elején beszélt először arról, hogy megszorult anyagilag, miután pedig a feleségével összevesztek, elköltözött otthonról egy munkásszállóra.

A rapper most a Fókuszban árulta el, hogy a munkásszállóról is mennie kellett, jelenleg néhány barátjának köszönheti, hogy van mit ennie és van hol aludnia – bár mint mondja, nem emberhez méltó körülmények között.

Barátaimnak, jószándékú ismerőseimnek köszönhetem, például az egyik muszlim barátomnak, hogy van hol lehajtanom a fejem. A másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ettem. Ha ezek a barátaim nem segítenének ilyen önzetlenül nekem, akkor tulajdonképpen az anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék, nem lenne hol aludnom. Mert nincs annyi bevételem és nincs annyi kes a zsebemben, hogy ezeket finanszírozni tudnám

– mondta.

Beat jelenleg alkalmi munkákból él, szobafestőként dolgozik, amit szívesen is csinál, ez az eredeti szakmája.

Ami a Fekete Vonat utolsó koncertjét illeti, a zenekar tagjai fejenként 10 millió körüli végösszeggel számoltak, a rapper is ebből a pénzből akart új életet kezdeni. A milliós kifizetések viszont elúsztak, a koncert ugyanis nem hozott akkora bevételt, mint ahogyan arra a szervezők számítottak.

Beat hozzátette, a botrány után sem Mohamed Fatimával, sem L.L. Juniorral nem tartja a kapcsolatot, utóbbihoz még egy dalt is írt, hogy kifejezze a csalódottságát a történtekkel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik