Élet-Stílus

Gaál Noémi a tévézésről: 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet

TV2
TV2
Az egykori időjós elmondta, miért nincs már képernyőn.

Gaál Noémi a Hová tűnt? legújabb epizódjában beszélt arról, miért távozott az ATV-től. Az időjós elmondta, hogy bár utaltak már jelek korábban arra, hogy nincsen jövője a csatornánál, valahol szüksége is volt arra, hogy rengeteg teendőjéből lejjebb adjon.

Bő fél évvel ezelőtt az a kislány, aki most az ATV további csapatát erősíti időjárás-jelentésben, Tótpeti Lili, volt már egy hetet. Tehát kipróbálták őt, és mostanra ez így teljessé vált

– árulta el Gaál a műsorban. Hozzátette, nagyon nehéz időszak van mögötte: magánéleti tragédiák történtek vele, közben pedig rengeteget dolgozott.

Azt vettem észre, hogy folyamatosan egy olyan emelt stressz-szinten élek, amit már valószínűleg a szervezetem nem fog sokáig tolerálni. Amikor hosszú évekig marad el az a pihenés, ami mindenkinek járna, és mondjuk 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet. Én ezt éreztem. Erre jött az, hogy bent is kezdtek a dolgok átalakulni, és ezt mi meg tudtuk beszélni. Szóltak egyébként már korábban, hogy el fog jönni az az idő, amikor az ATV-s időjárás-jelentős időszak befejeződik, és én erre lelkileg fel is tudtam készülni.

Mint mondta, régóta tartott attól, hogy lekerül a képernyőről.

Nekem mindig az volt a fejemben, hogy mi van, ha ez mégsincs. Ettől tulajdonképpen az elejétől fogva tart az ember, látva, hogy bekerül egy olyan világba, ahol nem feltétlenül csak rajtad állnak dolgok. Tehát nem a te hozzáállásodon, alázatodon, kitartásodon, tudásodon, megjelenéseden múlik, hogy ott tudsz-e maradni, vagy sem.

Gaál Noémi eddig is párhuzamosan dolgozott több helyen. Saját vállalkozása van, két üzletet visz, amik stabil anyagi hátteret biztosítanak számára. Most az a célja, hogy visszalassítson egy normális emberi tempóra, és tudjon pihenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik