Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo barátnője először beszélt kisbabája elvesztéséről

Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Stephane Cardinale - Corbis / Corbis via Getty Images
Georgina Rodríguez a róla szóló dokumentumsorozat második évadának előzetesében szólalt meg a tragédiáról.

Több mint egy éve jelent meg a Netflixen az Én, Georgina című dokusorozat, melynek középpontjában Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez áll, aki a műsorban saját maga mondja el, ki is ő. Szerdán megjelent a sorozat második évadának előzetese, amiben a modell először szólal meg nyilvánosan kisfia elvesztésével kapcsolatban. Rodríguez tavaly áprilisban ikreket szült, az egyik baba azonban a kórházban elhunyt.

Több mint 40 millió ember követ engem, de senki nem tudja, hogyan érzek valójában. Ebben az évben egy szempillantás alatt átéltem életem legjobb és legrosszabb pillanatát. Az élet nehéz. Az élet megy tovább. Van okom továbblépni és erősnek lenni. Cris nagyon bátorított, hogy folytassam a megszokott életemet. Azt mondta nekem: »Gio, éld tovább az életet! Jót fog tenni neked«. Jelenleg a családom és a gyerekeim a prioritásaim. Nagyon boldog és hálás vagyok

– hallható Rodríguez narrációja az ajánlóban.

A portugál focistával közös legkisebb kislánya, Bella mellett van még egy ötéves közös lányuk, Alana, illetve együtt nevelik Ronaldo 12 éves fiát, ifjabb Cristianót, és ötéves ikreit, Evát és Mateót.

Az Én, Georgina első évadáról ebben a cikkünkben írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
Georgina Rodríguez nem a felszínes dokusorozat miatt szabadul majd meg a „Ronaldo barátnője” címkétől
„Voltam pincérnő, takarító és eladó is, de most én uralkodom” – hangzott el a bakipardéban az a sor, ami végül nem került bele a Cristiano Ronaldo barátnőjének életét bemutató valóságshowba. Georgina Rodríguez saját szavaival mondja el, mit érdemes tudni róla, beszámolójából viszont épp az érdekes részek maradnak ki. Bár a modell úgy véli, a műsort látva megismeri őt a világ, ahelyett, hogy közelebb kerülne a közönséghez, inkább hiányérzetet hagy maga után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik