Élet-Stílus

Rablóméhek lepték el egy brit család otthonát, miután előkerült egy kaptár a padló alól

Fura foltot vett észre angliai otthonában falon egy nő, de úgy gondolta, biztos csak valamiféle beázás. Aztán amikor megcsapta az orrát a levegőben terjedő édes illat, utánament a dolognak.

A Ladbible-nek a nő azt mondta, amikor megízlelte a falon lecsurgó ragacsos valamit, és észlelte, hogy az méz, már tudta hogy nagy a baj, de az igazi sokk akkor érte, amikor bement a lánya szobájába. Amint félrehúzta a szőnyeget, észrevette, hogy egy csomó kukac kezd el kimászni a padlódeszkák közül. A deszkákat felszedve fedeztek fel egy régi kaptárat.

A megpróbáltatásoknak azonban itt még korántsem volt vége, mert bár nekiláttak az eltakarításnak, egy reggel arra ébredtek, hogy az egész házat ellepték a méhek. Itt már kénytelenek voltak méhészek segítségét kérni, ők pedig egyből megállapították, hogy egy horda ralblóméh „támadta meg” őket. A szakemberek informálták a családot a megfelelő óvintézkedésekről, de elmondták azt is, hogy ezek a méhek tényleg csak berepülnek az ablakon, merítenek maguknak a kaptárból, aztán már mennek is el, egyáltalán nem érdeklődnek az emberek iránt.

A házat persze muszáj volt méhmentessé tenni, így a család meg is keresett egy céget, ők viszont csak horroráron vállalták volna a munkát, így a család végül maga oldotta meg a problémát néhány ismerős segítségével. A romeltakarítás négy héten át tartott, de a jelek szerint végül újra méhmentes övezet lett a brit család otthona.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik