Élet-Stílus

Zalatnay Sarolta Tóth Andiról: Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni

TV2
TV2
Lát párhuzamot a fiatalkori önmaga és Tóth Andi között.

Tóth Andi néhány nappal ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be, hogy befejezi énekesnői pályafutását. A döntéséről azóta a korábbi mentora, Szikora Róbert, majd Csepregi Éva is elmondták a véleményüket.

Zalatnay Sarolta ma a Borsnak beszélt arról, ő mit gondol a fiatal énekesnő visszavonulásáról.

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője, és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorba vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni, és persze színészként is helytáll. Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a »tollait«, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában

– magyarázta Zalatnay, aki lát párhuzamot a fiatalkori önmaga és Tóth Andi között, annak idején ugyanis ő is eljutott arra a pontra, amikor azt mondta, nem akar tovább énekelni.

Tudom, mihez vezethet, ha nem érzi jól magát a bőrében és nem érzi, hogy a helyén lenne zeneileg. Nem hiszi, hogy értékes abban, ami a hivatása. (…) Én is kimondtam azt, amit most Andi, vagyis hogy nem akarok többet énekelni. És persze jöttek is sorban a szakma akkori nagyjai, akik mind győzködtek, hogy nekem márpedig a kijelölt úton kell járnom.

Az énekesnő felidézte, szinte megbolondult a nyomás alatt, ezért is jött jól neki, amikor a Táncdalfesztivál egyik zsűritagja felajánlott neki egy londoni szerződést, ahol ismeretlenként magára tudott találni.

Éreztem, hogy bár irányítanak, mégis figyelnek arra, hogy én ki vagyok és mit akarok mutatni magamból. Tóth Andinak is jár a lehetőség, hogy levegőhöz jusson, és ha ennek az az ára, hogy nem énekel, akkor ez az ára. Ezt az árat ő fizeti és nem más és csak ő döntheti el, hogy megéri-e. Szóval el a kezekkel Tóth Anditól!

– jelentette ki az énekesnő, aki szerint a történtek ellenére Tóth Andi számára is van visszaút a zenéhez, még ha most elveszettnek érzi is azt a szenvedélyt, amivel a karrierje indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik