Élet-Stílus

Csepregi Éva Tóth Andiról: A csúcson abbahagyni? Neki a színpadon a helye!

TV2
TV2
Szerinte Tóth Andi hirtelen felindulásból döntött úgy, hogy visszavonul.

Tóth Andi csütörtökön bejelentette, hogy abbahagyja az éneklést, megpróbál boldog lenni zene nélkül. A Blikk felkereste Csepregi Évát, hogy megkérdezzék, mit szól kollégája lépéséhez. A Neoton Família énekesnője a lapnak elmondta, tehetséges és gyönyörű énekesnőnek tartja Tóth Andit.

Mindenki ilyen akar lenni, így akar énekelni, ilyen fantasztikusan táncolni, éppen ezért nem is értem pontosan a probléma lényegét. Neki a színpadon a helye! Nem is értem… A csúcson abbahagyni? Nem szabad ilyet tenni, mert ez egy hosszú pálya. Persze, vannak mélypontok, de hiszem, hogy ő ebben fogja meglelni a boldogságát, ha nem előbb, akkor később. Szóval ez szerintem csak egy hirtelen felindulásból elkövetett döntés, dacból visszaszólás az életnek

– vélekedett Csepregi, aki maga is élt át hasonlót.

Érdekes módon én is a pályám elején gondoltam, hogy inkább abbahagyom és tanulok, de az embernek muszáj felismernie, mi az életútja. Azt tudom tanácsolni Andinak, menjen el egy jó asztrológushoz, aki megnézi, hol a helye a csillagok között, és egy kineziológushoz, aki rendbe teszi a lelkét.

Az énekesnő döntéséről Szikora Róbert is elmondta a véleményét:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik