Élet-Stílus

Szikora Róbert Tóth Andiról: Mi, művészek sokkal érzékenyebbek vagyunk, adni kellene a fejére két nagy puszit

tv2 és mohos márton / 24.hu
tv2 és mohos márton / 24.hu
Szerinte az énekesnő túlvállalja magát.

Drasztikus bejelentéssel állt elő a mai napon Tóth Andi: a Sztárban Sztár zsűrijében helyet foglaló énekesnő bejelentette: soha többé nem akar énekelni.

Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van.

A story.hu felkereste Szikora Róbertet, hogy mit szól az ügyhöz – ha már ő mentorálta korábban az X-Faktor című tehetségkutatóban, amiben Tóth Andi felbukkant.

Csak azt tudom mondani, hogy Andi borzasztóan fáradt. Egy komoly művészember, mint ő, hajlamos fekete-fehérben gondolkodni, amikor fáradt. Kellene egy pár nap, amikor kialussza magát. Neki is csak huszonnégy órája van, és azt gondolja, hogy ezt így lehet csinálni.

Szikora szerint az énekesnő túlvállalja magát:

Nem kellene kommenteket néznie, sem a telefont, mert ezek még jobban felerősítik benne ezt az érzést. Szerintem semmi baj az Andikával, fel is fogom hívni, és elmondom ezt neki. (…) Akkor vagyok hiteles, ha elmondom, hogy én is jártam már ugyanígy, nagyon sokszor. Mi, művészek sokkal érzékenyebbek vagyunk. Adni kellene a fejére két nagy puszit, és mondani neki, hogy Andikám, nem olvashatsz híreket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik