Élet-Stílus

„Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz” – Schobert Norbi felköszöntötte szülinapos fiát

TV2
TV2
Schobert Zalán 12 éves lett.

12. születésnapját ünnepli Rubint Réka és Schobert Norbert legkisebb gyereke, Schobert Zalán. Az apa nyilvánosság előtt is felköszöntötte fiát, Instagram-posztjában négy kép és egy személyes üzenet kapott helyet.

Emlékszem, amikor 12 éve a mai nap reggelén rohanva vittem anyát a kistarcsai kórházba. Mielőtt betolták a műtőbe, rám nézett, kezembe adta a pénztárcáját, a kis jegygyűrűjét, a karóráját, én pedig rózsafűzérként fogva imádkoztam a kórházi mellékhelyiségben, hogy »Istenem, add őket nekem vissza erőben, egészségben«. És megadta. Bementem a szülőszobába, Réka csodás barna szemével rám mosolygott, és kezembe adta a pici, magzatmázas, illatos kisfiam! Még az illat is megvan, az élet öröme. Persze anyád két hét múlva már soványabban, mint szülés előtt, terminátor volt a színpadon, és itthon 12 éve olyan törődő, gondoskodó anya, amilyet sosem láttam

– fogalmazott bejegyzésében Schobert Norbi, majd sorait így zárta:

Zizi, te pedig az évfolyamod legjobb, kitűnő tanulója vagy. Nem tőlem örökölted, és nagyon csinos, sportos fiatalember! Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz. Imádlak: Apa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik