Élet-Stílus

Liptai Claudia: Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni

RTL2
RTL2
Majdnem tíz kilót fogyott.

Március elején mi is beszámoltunk Liptai Claudia új talkshow-járól, ami Nő a tét címen fut a Sláger FM YouTube és podcast csatornáin. A műsorvezető a Story magazinnak mesélt az új produkcióról, egyebek mellett azt is elárulta, hogy sok női műsorral azért nem tud azonosulni, mert ellenségként állítják be a férfiakat, éppen ezért nála mindig lesz egy pasi a vendégek között, mert szerinte „férfi energiának is jelen kell lenni a stúdióban”.

Liptai munkamániásnak tartja magát, és volt már, hogy ez visszaütött. Most ügyel arra, hogy ez ne történjen meg.

A korom előrehaladtával már nem elég a 4-5 óra alvás, ha szeretnék valahogy kinézni. Sok síkon folyik az életem, van két gyermekem, különböző korúak, különböző problémákkal, velük is törődnöm kell, akarok is. Közben pedig a magánéletemet is szeretem élni

– fogalmazott a műsorvezető, aki külsejében is megújult.

Fogytam majdnem tíz kilót, azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re. Mindkét munka olyan, amitől nem is tudok mélyen aludni igazán, pörög egész éjszaka az agyam, hogyan csináljam a dolgokat. Előfordult, hogy annyi volt a dolgom, hogy nem volt időm enni, ettől elkezdtem fogyni. Most pedig már tudatosan figyelek is erre! Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nem csak a kilókról, az energiáról is szól. Nem vagyok enervált, tiszta az agyam, ami szükséges is. Kiderült, hogy kevesebb táplálékkal jobban működik! Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem. Nincs trükk, csak odafigyelek. Mindenkinek ezt ajánlom, ne tömje magába az örömöt, szerezze meg máshogy. Én is így csinálom!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik