Élet-Stílus

Kamu volt, hogy a 12 gyerekes Nick Cannon tévéműsorban keresi következő gyereke anyját

Jason Mendez / WireImage / Getty Images
Jason Mendez / WireImage / Getty Images
Realisztikus előzetest készítettek hozzá.

Tavaly decemberben született meg Nick Cannon 12. gyereke. A komikus 2011-ben lett apa, a legidősebb ikerpár édesanyja Mariah Carey. Azóta öt másik nő ajándékozta meg gyermekekkel. Egyik kisfia 2021 decemberében, öthónapos korában hunyt el agytumor következtében.

A poliamor kapcsolatban élő Cannon a minap az Instagramján jelentette be, hogy tovább bővítené családját, ennek érdekében pedig

egy rendhagyó párkereső tévéműsorban fog szerepelni, ahol azt a nőt keresi, aki megszüli majd következő gyerekét.

Tavasszal mutatják majd be a műsort Who’s Having My Baby, azaz Ki szül nekem babát? címmel. A műsorvezetői feladatokat Kevin Hart látja el.

Egyelőre nem világos, hogy a versenyzőket, akik gyereket akarnak szülni a humoristának, véletlenszerűen választották ki vagy Cannon meglévő partnerei közül kerülnek ki. Mindenesetre többen feltűnnek a most közzétett előzetesben, melyben Cannon egyebek mellett azzal viccelődik, hogy az ecc-pecc-kimehetsz mondóka segítségével választ majd a jelöltek közül.

Frissítés:

Szerdán Kevin Hart saját Instagram-oldalán bevallotta, hogy a Who’s Having My Baby nem egy igazi műsor, kamu volt, hogy elkészítik. A csínytevéssel a páros új, Celebrity Prank Wars című műsorának csináltak hírverést, amiben hírességek törnek majd borsot egymás orra alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NICK CANNON (@nickcannon) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Legendás Szerelemtől Messiásig: íme Nick Cannon tucatnyi fura nevű gyereke
Megpróbáltuk összeszedni, hogy az amerikai műsorvezető-humorista-színész-producer-rappernek hány anyától hány gyermeke született, és milyen sorrendben követték egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik