Élet-Stílus

„Minden másodpercében büszke magyarnak éreztem magam“ – a zsűri elérzékenyült Judy Oláh Ibolya imitálásától

TV2
TV2
A Magyarország című számot énekelte el.

Judy Oláh Ibolyaként lépett fel a Sztárban Sztár tegnap esti adásában, a Magyarország című dalt énekelte el. A Groovehouse énekesnőjének Oláh Ibolya is segített a felkészülésben, aki szintén versenyző az idei évadban.

A produkció nagy sikert aratott a stúdióban: a közönség, a zsűri és Oláh Ibolya is örömmel hallgatták a dalt Judy előadásában. Ugyan Tóth Andi jelezte, hogy szerinte néhol hamis volt a dolog, Kökény Attila, Marics Peti és Lékai-Kiss Ramóna állva tapsoltak, utóbbiak ketten el is érzékenyültek.

Meghatódtam. Először is szeretném megköszönni Geszti Petinek, hogy megírta ezt a szöveget, másodszor szeretném megköszönni Oláh Ibolyának, hogy 2005-ben úgy adta elő ezt a dalt, hogy egy egész generációba beleivódott, nagyon remélem, hogy még sokba bele is fog. Harmadjára pedig szeretném megköszönni neked, Judy. Mert ennek a produkciónak minden egyes másodpercében büszke magyarnak éreztem magam

– mondott köszönetet a versenyzőnek Lékai-Kiss Ramóna, akivel a VALMAR énekese is egyet értett.

Nekem ez a dal tényleg ilyen himnuszi magasságokban van magyarként, és tényleg azt tudom érezni, mint amit a Rami mondott közben, hogy egyszerűen átgondoltam az életem, leforgott előttem, és azon gondolkoztam, hogy basszus, azért jó magyarnak lenni. Úgyhogy én egyszerűen el tudtam menni minden mellett, vagy lehet, még észre sem vettem, amit a kollégáim. Nekem ez egy gyönyörű pillanat volt, köszönöm.

Judy végül két pont híján maximális pontszámot kapott a zsűritől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik