Élet-Stílus

Harry herceg élőben lelkizett Dr. Máté Gáborral

Harry herceg leült egy élőben közvetített, bensőséges hangulatú beszélgetésre Dr. Máté Gábor magyar születésű kanadai orvossal, hogy megvitassák a veszteséggel való együttélést. Ez azután történt, hogy őt és Meghan Markle-t megkérték, hogy hagyják el a windsori királyi birtokon lévő házukat, a Frogmore Cottage-ot, írja a Mirror.

A herceg a beszélgetés folyamán azt mondta, hogy „soha nem kereste az együttérzést”, és nem is tekinti magát áldozatnak, és leginkább segíteni akar másoknak azzal, hogy megosztja a történetét. Minderre egy élő videós eseményen került sor, amelyen a Spare című memoárját népszerűsítette.

Harry továbbá elmondta a fizető közönségnek, hogy rettegett attól, hogy elveszíti emlékeit édesanyjáról, amikor terápián vett részt a gyermekkori traumájáról:

Amiről azt hittem, hogy szomorúság, hogy megpróbáljam bebizonyítani anyámnak, hogy hiányzik, átfordítottam, és rájöttem, hogy ő tényleg csak azt akarja, hogy boldog legyek, és ez hatalmas kő esett le a szívemről.

Harry azt is elmondta, hogy bárcsak hamarabb kezdett volna el tanácsadásra járni, és hirtelen úgy érezte, mintha „egy új nyelvet tanult volna meg”, miután elkezdett rendszeresen járni. Bár hozzátette, hogy amint elkezdte megérteni a traumát és „önazonosabb életet élni és jobb apának lenni”, rájött, hogy egyre távolabb került a királyi családtól.

Harry herceg azt is elmondta, hogy a marihuána tényleg segített neki mentálisan, de a kokain fogyasztása „semmit sem használt neki”, ahogyan a drogfogyasztásáról is megnyílt az orvosnak.

Dr. Máté Gáborral korábban mi is készítettünk interjút, ami itt olvasható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik