Élet-Stílus

Harry herceg elárulta, mi okozott problémát köztük Meghan Markle-lel kapcsolatuk korai szakaszában

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Felmerültek kulturális különbségek.

Stephen Colbert talkshowjának keddi adásában meglepetésszerűen újra feltűnt Harry herceg, aki egy hónappal ezelőtt volt a műsor vendége. Egy korábban felvett szegmensben szerepelt a sussexi herceg, aki a műsorvezető által feltett 15 kérdésre adott választ. Ebből egyebek mellett kiderült, hogy Harry kedvenc illata Meghan Markle, és hogy a sajtos-sonkás összenyomós melegszendvicset szereti a legjobban, dijoni mustárral a tetején.

Colbert visszakérdezett a melegszendvics típusát illetően, mire a herceg magyarázkodni kezdett.

Óvatosnak kell lennem az ilyen kérdések megválaszolásakor, mert az amerikai és a brit angol szóhasználat nagyon különbözik. A kapcsolatunk elején okozott is egy kis bajt köztünk a feleségemmel.

Harry herceg azt is bevallotta, hogy ideje lenne megszabadulnia szakadt alsónadrágjaitól, amiket azért nem dob ki, mert vidám emlékek fűződnek hozzájuk. Ezen kívül még kiderült róla, hogy a cápáktól fél a leginkább, a narancsot jobban kedveli az almánál, kedvenc filmje a Gladiátor, és hogy életében egyszer kért autogramot, az angol rögbicsapattól a 2003-as világkupa döntője után. Szerinte halálunk után állatokként születünk újra (ő egyébként elefántként szeretne reinkarnálódni), végül élete hátralévő részét a következő öt szóval jellemezte:

Szabadság, boldogság, világosság, tér, szerelem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik