Élet-Stílus

21 éves, korábbi Miss World Hungary-győztessel pótolja az ATV a távozó Gaál Noémit

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI
Tótpeti Lili 2021-ben nyerte meg a szépségversenyt.

Hétfőn érkezett a bejelentés, miszerint Gaál Noémi távozik az ATV időjárás-jelentői pozíciójából. Mint mondta, elfáradt, nemrég pedig az édesapját is elveszítette, így ráébredt arra, muszáj máshová helyeznie a fókuszt az életében, az elmúlt években ugyanis nem jutott ideje a pihenésre.

Gaál február 28-án búcsúzott el a csatornától, Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója pedig ma a naphire.hu-nak árulta el, ki érkezik majd a helyére Süveges Eszter és Gesztesi Máté mellé. Mint kiderült, a 2021-es Miss World Hungary győztese, a 21 éves Tótpeti Lili köszönti majd hamarosan a nézőket.

Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk

– mondta a portálnak Németh.

A bejelentés után Tótpeti is megszólalt, aki hálás azért, hogy a csatorna bizalmat szavazott neki, és alig várja, hogy munkába állhasson.

Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért

– mondta a szépségkirálynő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik