Élet-Stílus

„Bármibe is kerül” – Jeremy Renner szobabiciklin edz, hogy hamarabb felépüljön a balesete után

Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
A mentális gyógyulásra is igyekszik elegendő figyelmet fordítani.

Jeremy Renner év elején sérült meg, amikor a tahoe-i otthonától nem messze egy hókotróval igyekezett megtisztítani az utat, hogy az unokaöccse távozni tudjon a térséget sújtó hatalmas szilveszteri hóvihar után.

A színész elveszítette az uralmát a jármű felett, ami elkezdett lefelé gurulni a dombon, egyenesen az unokaöccse felé. Renner a kézifék behúzása nélkül kiugrott a vezetőfülkéből, hogy megállítsa a gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a közel héttonnás hókotró maga alá gyűrte és áthajtott rajta. Komoly vérveszteséggel került kórházba, több mint harminc csontja tört el, illetve tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Renner hetekkel ezelőtt hazatérhetett a kórházból, azóta minden eszközzel igyekszik felgyorsítani a gyógyulását. A minap egy szobabiciklin ülve posztolt, amit fél lábbal, némi karsegítséggel tekert.

Bármibe is kerül

írta 24 órán át elérhető Instagram-történetében, az azt követő posztjában pedig egy könyvről osztott meg fotót, mondván: mentálisan is igyekszik gyógyulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik