Élet-Stílus

Russell Crowe-ot és barátnőjét nem voltak hajlandók beengedni egy ausztrál étterembe

Andy Cheung / Getty Images
Andy Cheung / Getty Images
Sőt, fel se ismerték a színészt.

A New York Post arról ír, hogy Russell Crowe és barátnője, Britney Theriot Melbourne-ben próbáltak bejutni a japán Mr. Miyagi nevű luxusétterembe, ám a személyzet megállította őket az ajtóban, mondván, nincsenek úgy felöltözve, ahogy azt az étterem dresszkódjában megkövetelik. A helyzetet nehezítette, hogy a színészt nem ismerte fel az ajtónálló.

Crowe-ék állítólag teniszezés után mentek oda pólóban, ami nem megfelelő az étterem szabályai szerint: a Mr. Miyagiban ugyanis tilos munkaruhában, edzőfelszerelésben, tangapapucsban megjelenni.

Mindenkivel egyformán bánunk. Nem számít, ki vagy, még az se, ha Russell Crowe. Van egy öltözködési kódunk, amelyet minden szinten követünk. Következetesek vagyunk, ezt nem érzem észszerűtlennek. Én például tudom, hogy hogy ha tangapapucsban és rövid gatyában vagyok, nem fogok megpróbálni bemenni egy jó étterembe, mert nem lennék megfelelően felöltözve

– árulta el Kristian Klein tulajdonos az incidens után.

Később aztán oldottabb lett a hangulat a közösségi médiában: az étterem Instagram-oldalán megosztottak egy képet a dresszkód-tábláról, ami a hely elé van kifüggesztve. Ezt módosították úgy, hogy „Öltözz elegánsan, de kényelmesen, hacsak nem vagy Russell Crowe, akkor azt veszel fel, amit akarsz”.

Üzentek is a posztban a színésznek:

Szeretnénk újra látni a jövőben, mindig szívesen látunk Mr. Miyaginál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mr. Miyagi Restaurant (@mrmiyagimelbourne) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik