Élet-Stílus

G.w.M: Először és utoljára nősültem meg

tv2
tv2
A rapper ugyanakkor nem hiszi, hogy a nagy lagzit megtartják idén.

Nagy titoktartás közepette összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, akik első közös gyereküket várják. A Blikk elérte a rappert, aki szűkszavúan nyilatkozott is a nagy napról.

A tegnapi volt életem legboldogabb napja! Először és utoljára nősültem meg, csodálatos élmény volt. Alapvetően igyekszünk óvni a magánéletünket, ez alatt pedig azt értem, hogy szándékosan nem mondtuk el, mikorra tervezzük az esküvőt. Szerettük volna úgy megélni, hogy teljes mértékben a miénk legyen ez a pillanat, illetve azt, hogy a szerelmünk beteljesülésének napja teljesen zavarmentes legyen. Mi viszont már régóta tudtuk, hogy ez lesz a mi nagy napunk.

Az esküvő szűk körben zajlott, G.w.M elmondása alapján néhány rokon volt ott. Terveznek templomi esküvőt is: „Szeretnénk majd megadni a módját és templomban nagy násznép előtt is kimondanánk a boldogító igent, ami után természetesen egy hatalmas bulit csapunk majd. Idén már biztosan nem tartjuk meg a nagy lagzit, de hamarosan sort kerítünk rá”. Kulcsár Edina már a hetedik hónapban jár, rapper férje azt mondja, a menyasszony gyönyörű volt.

Életemben nem láttam még ilyen szépet! A lélegzetem is elállt, olyan gyönyörű volt. Egy szerelmes férfinak ez a legszebb látvány, amikor meglátja élete párját gyönyörű fehér ruhában, boldog mosollyal az arcán, s közben a kisbabánk ott van a pocakjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik