Élet-Stílus

Peller Anna Dunai Tamás haláláról: Amikor megtudtam, félre kellett állnom a kocsival

Bársony Bence / RTL Klub / Ujvári Sándor / MTI
Bársony Bence / RTL Klub / Ujvári Sándor / MTI
Ő és a testvére, Peller Mariann is nagyon kötődtek a színművészhez.

Dunai Tamás tragikus hirtelenséggel hunyt el szerda délután. A Jászai-díjas színművész 73 éves volt, az otthonában érte a halál, melynek okát egyelőre nem közölték.

Szabó Zsófi és Peller Anna ma a Reggeli stúdiójában búcsúztak el a színésztől, utóbbi elmondta, hogy a testvérével, Peller Mariannal nagyon szomorúak, Dunai ugyanis igen közel állt hozzájuk.

Nagyon-nagyon szomorúak vagyunk, én személy szerint rettenetesen le vagyok sújtva. Tegnap, amikor megtudtam, hogy Dunai Tamás itt hagyott bennünket 73 esztendősen, félre kellett állnom a kocsival és Mariannal, a tesómmal hívtuk egymást telefonon. Nem hittük el. Pont nemrég néztem vele egy elég friss interjút, és nagyon mélyen megérintett, mert Mariann és én is nagyon kötődünk hozzá

– mondta a műsorvezető, aki elmesélte, az első színházi élményét is Dunai Tamásnak köszönheti.

A Doctor Herzben számtalanszor láttam. Abban, hogy én színésznő lettem, neki is szerepe van, főleg emiatt. Amikor felvételiztem a Színművészetire, hosszú műkörömmel mentem, álltam a liftnél, nyomogattam és sehogy sem tudtam elindítani. Odalépett mellém Tamás, megfogta a vállamat, mérhetetlen szeretettel, hogy »kisasszony, ez szenzoros«, és benyomta nekem a liftet. Egy fantasztikus ember volt, egy csodálatos színész

– idézte fel az emlékeit, ami után bejátszották azt a tavaly nyáron készült interjút, amit a színész utoljára adott a Reggelinek – ekkor választották meg a Halhatatlanok társulatának új tagjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik