Élet-Stílus

Paris Hilton sokáig azt hitte magáról, hogy aszexuális, aztán megismerte a férjét

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Fiatalon minden szexuális dolog megrémisztette, csak csókolózni szeretett.

Paris Hilton a Harper’s Bazaarnak adott interjújában beszélt arról, hogy évekig megkérdőjelezte saját szexualitását, egészen pontosan addig, míg találkozott későbbi férjével, Carter Reummal. A húszas éveiben úgy gondolta, aszexuális lehet, noha a sajtó ellentétes képet festett róla.

Szexszimbólumként voltam ismert, de minden szexuális dolog megrémisztett. Csókbanditának neveztem magam, mert a csókolózás volt az egyetlen, amit szerettem. Sok kapcsolatom emiatt nem működött

– árulta el a most 42 éves celeb, aki 2019-ben ismerte meg Reumot, aki mindent megváltoztatott.

A férjemmel élvezek együtt lenni.

Hilton szerint azért működik jól a kapcsolatuk, mert párja teljesen más, mint a korábbi férfiak, akikkel együtt volt: „Ő nem híres. Ő okos. Egy rendes családból jön. Jó ember. Ez ellentéte mindennek, amit korábban a pasikban kerestem. Egyszerűen úgy érzem, hogy miután megjártam a poklot, végre megkaptam azt a személyt, akit megérdemlek, akiben megbízhatok, és akivel igazi életet építhetek.”

Hilton és Reum 2021-ben házasodtak össze, nemrég pedig megszületett első gyerekük. A celebnő korábbi (híres) partnerei voltak például Leonardo DiCaprio, Rick Solomon (akivel szexvideót is készítettek) és Benji Madden. Reum előtt három másik férfi jegyezte el, köztük a görög örökös Paris Latsis.

Aszexualitás

A szexuális irányultság egyik fajtája; olyan személyeket jelöl, akik ritkán vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt, nincs belső késztetésük arra, hogy a vonzódást szexuálisan megéljék valakivel.

Kapcsolódó
Paris Hilton az utolsó pillanatig titkolta a családja előtt, hogy anya lesz
A férjével csak a baba születése után értesítették a szeretteiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik