Élet-Stílus

Paris Hilton az utolsó pillanatig titkolta a családja előtt, hogy anya lesz

Stefanie Keenan / Getty Images for LACMA
Stefanie Keenan / Getty Images for LACMA
A férjével csak a baba születése után értesítették a szeretteiket.

Paris Hilton január végén az Instagram-oldalán jelentette be, hogy megszületett a Carter Reummal közös kisfiuk, akit béranya hozott világra.

Az örökösnő most a Harper’s Bazaarnak adott interjújában árulta el, hogy a férjével a családtagjaik előtt is az utolsó pillanatig titkolták, hogy szülők lesznek.

Az egész életem annyira nyilvános volt. Soha semmi nem lehetett csak az enyém. Úgy döntöttünk, ezt az egészet csak magunknak akarjuk

– magyarázta a magazinnak.

Hilton és Reum mindent elkövettek azért, hogy titokban maradhasson a családalapítási szándékuk: az örökösnő barna parókában látogatta a kórházat, amikor pedig a fiuk megszületett, az újonnan vásárolt Beverly Hills-i rezidenciájukba tértek vele haza, ahol két napig teljesen egyedül lehettek, a személyzetnek ugyanis azt mondták, ez idő alatt festeni fogják a házat. A családtagokat is csak nem sokkal a nyilvános bejelentés előtt értesítették a baba érkezéséről.

Hilton az interjúban azt is elmondta, hogy az anyasággal szeretne végre lelassulni az életmódját tekintve, és jelenleg jobban érdeklik a babák, mint a milliárdok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik