Élet-Stílus

ValóVilág: Márió szerint Lissza a leggyengébb játékos

De szerinte ez nem jelenti azt, hogy a lány nem nyerhetne párbajt.

A minap kommentekre reagáltak a ValóVilág versenyzői. VV Lissza például elmondta, mely külső illetve belső tulajdonságait szereti magában a legjobban, hozzátéve: ő bármit képes megcsinálni, tipikusan az az ember, akinek ha azt mondják, ugorjon a kútba, ő megteszi.

Ezzel szemben VV Márió arra a kérdésre felelt, melyik villatársát tartja a leggyengébbnek, a választása pedig a párjára, VV Lisszára esett.

Lisszát tartom a leggyengébb játékosnak, méghozzá azért, mert én is ugyanezen az úton mentem keresztül, hiszen amikor volt a mélypont, voltak azok a lenti dolgok, voltak, amikor segíteni kellett nekem. Én is ugyanúgy a leggyengébb játékos voltam, ez ki volt mondva. Most pedig a Lissza megy keresztül ugyanezeken a dolgokon

– mondta a versenyző, majd megmagyarázta, szerinte ez nem azt jelenti, hogy a lány mindenképpen kiesne, ha párbajra kellene mennie.

Az, hogy valaki a leggyengébb játékos, az nem azt jelenti, hogy mondjuk ha kimegy párbajozni, akkor ő nem fog visszajönni, sőt. Sokkal jobban szeretem én, magamból kiindulva azt, amikor mondjuk engem is lenéznek, kimegyek párbajra egy erősebb ellenféllel, és meg tudom lepni, meg tudom húzni úgymond a váratlant a párbajon. Folyamatosan tudok érvelni, folyamatosan tudom mondani a dolgokat.

VV Lissza egyébként azóta valóban párbajra készül, a kihívott VV Barna ugyanis az ő csuklójára kötötte fel a kék kendőt a legutóbbi adásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik