Élet-Stílus

Galambos Lajos a börtönbe vonulásról: Sokkal jobban örülnék, ha nem lenne egészségi problémám, szívesebben lennék bent

TV2
TV2
Állítja, eszében sincs megszökni az országból, szerinte esélye sem lenne erre, mert mindenki megismeri.

Galambos Lajosnak a másodfokú, jogerős ítélet alapján szerdán kellett volna jelentkeznie a börtönbüntetésének letöltésére, a zenész viszont halasztást kért, ezért a bíróság döntéséig nem kell bevonulnia. Galambos ügyvédje csütörtök délután elmondta, csak abban az esetben lehet ilyen kérelmet beterjeszteni, ha az ítélet két évnél hosszabb börtönbüntetésről szól, és közvetlen életveszély áll fent az elítéltnél.

A zenészt szerda hajnalban több újságíró is várta a kecskeméti börtön előtt, hiába. Később viszont volt, akinek a Vértesnél sikerült őt lefotóznia, megkezdődtek a találgatások is, hogy talán el akar szökni az országból.

Galambos ma a Tények Plusznak nyilatkozott, mint mondta, esze ágában sincs megszökni, nem menekül senki elől. Arról viszont, hogy pontosan milyen egészségi problémája van, nem volt hajlandó részleteket megosztani. A kétkedőknek azt üzente, hogy az orvosokat és a bíróság által bevont szakértőket semmiképp sem tudta volna félrevezetni.

Én sokkal jobban örülnék, ha nem lenne egészségi problémám, tehát szívesebben lennék bent. Ezeknek a problémáknak az eredője mindenképp az elmúlt 7-8 évben keresendő

– magyarázta a műsorban.

A bírósági szakasz alatt jártam Dél-Amerikába, azt gondolom, körülbelül hússzor utaztam. Bármikor meg tudtam volna tenni, hogy nem jövök vissza. Eszembe sem jutott. Hova bújnék én ezzel a pofával? Mindenki megismer, nem tudok elbújni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik