Élet-Stílus

„Ha Dani ezt látja kívülről, mit gondolhat?” – VV Melina megváltozott viselkedéséről értekeztek a villalakók

Úgy vélik, VV Melina és VV Barna békülésével általánosan jobb lett a villában a közhangulat, a kiesett VV Danit viszont nem irigylik, amiért látnia kell mindezt.

VV Dani február első hétvégéjén búcsúzott a ValóVilágból, párbajon esett ki VV Márióval szemben. A versenyző kiesése után a villabeli kedvese, VV Melina viselkedése is megváltozott, nyitni kezdett a többi játékos felé, köztük VV Barna irányába is, akivel korábban híresen rossz viszonyt ápoltak. Ők ketten az elmúlt napokban bocsánatot kértek egymástól a régebbi kijelentéseikért, a békét pedig puszival szentesítették. VV Barna emellett a minap kijelentette, a lányt 80 nap alatt nem látta annyit mosolyogni, mint az utóbbi időben, amikor vele volt.

VV Melina megváltozott viselkedése a többi villalakónak is eltűnt, VV Reni, VV Lissza és VV Kriszti az udvaron beszéltek erről. Utóbbi azt mondta, örül annak, hogy kettejük közeledésével oldottabb lett a légkör a versenyben, de egyúttal furcsának is tartja a kialakult helyzetet.

Néha vannak olyan megszólalásai, ami… nem tudom, ha Dani ezt látja kívülről, mit gondolhat? Szerintem ez így… ha nem lenne kint a Dani, akkor nem lenne gáz. Nem?

– fejtegette VV Lissza, mire VV Kriszti azt felelte, szerinte jelenleg mindenki jobban érzi magát a villában, VV Danit viszont nem irigyli amiatt, hogy mindezt látnia kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik