Élet-Stílus

Odavan a brokkoliért a nő, párja tematikus Valentin-napot tartott neki

A csoki és a virág olyan 2021.

Az elvileg a mártír Szent Bálintok napjából a történelemben szép lassan a szerelmesek ünnepe lett (a lelkibetegek és az epilepsziások helyett), amiben nagy szerepe volt a 19. században a Cadburry csokoládégyárnak is. Így a csoki és a virág vált a fő ajándékokká ezen a napon, de nem mindenkinél. Az influenszer India Atkinson ennél jóval személyesebb meglepetést kapott.

Barátja, Eddie Baird, akivel két éve van együtt, úgy döntött, barátnője kedvence, a brokkoli köré építi fel a napjukat.

Barátnője, mikor hazaért, brokkoli ösvény várta, ami a dohányzóasztalra elhelyezett brokkolicsokorhoz vezetett, majd fel a mécsesekkel is tarkított lépcsőn a hálószobába, ahol az ágyon brokkoliból kirakva egy szívecskét lehetett látni, abban pedig egy szeretlek felirat volt olvasható.

@indiasasha I acc can’t believe what he’s done for Valentine’s Day.. “inc-redible” 😂😭 #V#ValentinesDayT#Tenderstemf#flowersfyp @Tenderstem® broccoli @lawlessflowers ♬ original sound - Indiasasha

Bár ez nem sima, hanem hosszúszárú brokkoli, azt hisszük, ez egy olyan meglepetés, ami eredetileg jó ötletnek tűnik, de a megvalósítás aztán már nem túl fényes. Atkinsont azonban nagyon meghatotta barátja ötlete.

Odavagyok a hosszú szárú brokkoliért, majdnem minden nap eszem, de nem gondoltam volna, hogy romantikához használja majd fel. Imádom, annyira személyes, és érzem tőle, hogy milyen jól ismer.

– idézi a nőt a Mirror.

Egy kommentelő azt írja, hogy ismerve ennek a brokkolinak az árát, ez így drágább volt, mint ha Baird rózsákkal szórta volna tele a lakást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik