Élet-Stílus

Salt Bae széles körű ételosztást szervezett a törökországi földrengés károsultjainak

Decemberben a fél világot magára haragította a török Nusret Gökce, ismertebb nevén Salt Bae, amikor a katari labdarúgó-vébé döntője után magáról megfeledkezve, teljesen hívatlanul szállt be az argentin válogatott ünneplésébe a pályán, nem egyszer kikapva a trófeát a játékosok kezéből.

Közel két hónappal később változni látszik a közhangulat a török sztárséf irányába, bár erről – a körülményeket figyelembe véve – talán minden érintett inkább lemondott volna. A szakács-influenszer az Instagramon tett közzé két bejegyzést, melyben bejelentette, hogy széles körű ételosztásba kezd hazájában, Törökországban, ahol azoknak igyekszik segítséget nyújtani egy tál meleg étellel, akik a legnagyobb károkat szenvedték el a múlt hétfői földrengésben. Salt Bae ígérete szerint 5000 adag ételt oszt szét segítői közreműködésével.

A videókon látható, hogy az emberek hosszú sorokban kígyóznak az ételosztó kamionok felé, ahol – bár különösebben nem részletezték – a török séf védjegyeinek számító ételhez juthatnak az arra leginkább rászorulók.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik