Élet-Stílus

Kamu drogteszttől a többszázmilliós ünnepig: ilyen a munkája egy eljegyzésszervezőnek

Getty Images
Getty Images
Őrült kéréseket kapott már a munkája közben.

Daisy Amodio 11 évvel ezelőtt indította el a The Proposer nevű vállalkozását, amiben 3500 ügyfélnek segített megszervezni az eljegyzését. Egyelőre 100 százalékos az igenek aránya az általa megszervezett eljegyzéseken, amik között volt pár elég meredek is, például amikor pornósok képeit ragasztotta ki a falra, vagy amikor New Yorkban egy kamu drogtesztet szervezett le – írja a Mirror.

Voltak lehetetlen küldetések is.

Egy férfi azt akarta, hogy egy mókus vigye oda a gyűrűt.

Nem azért volt lehetetlen, mert ez képtelenség, hanem mert három hónapba és rengeteg pénzbe került volna.

Egy másik férfi azt akarta, hogy II. Erzsébet is ott legyen az eljegyzésen. Mikor mondtam neki, hogy csak egy hasonmás lehetséges, azt mondta, hogy ez felháborító és rám csapta a telefont.

Sok más párnak azonban meg tudta rendezni az – egyik – nagy napját, volt, akinek Izlandon, volt, akinek Dubajban, volt, akinek Szantorinin.

A legdrágább eljegyzés majdnem egy millió fontba került, kibéreltük a párizsi Disneylandet egy napra és az arcukat a kastélyra vetítettük.

Amodio hét emberrel dolgozik, az ő feladatuk, ha úgy van, ötven macskát beöltöztetni, vagy

Egyszer mi csináltuk egy pornósztár pár eljegyzését, és egy csodálatos szobát akartak, amit meztelen képekkel díszítettek fel.

De ezt is megoldották, ahogy azt is, mikor egy gyertyákkal és fényfüzérekkel jól megrakott hátizsákkal indult el barlangászni a zuhogó esőben, meséli, bár ritka, hogy egy barlangban eső essen.

Valentin-napra idén 11 eljegyzést szervezett, egyet például egy dubaji privát tengerpartra, kettőt izlandi igluba, öt pedig a Shardba, London ikonikus felhőkarcolójába, ahol Amodio cége is működik.

Az eljegyzésszervező egyébként azt is elmondta, hogy már nem a Valentin-nap a legnépszerűbb nap az eljegyzéshez, hanem a szentestét megelőző nap. Sokat pedig a Valentin-napot megelőző vagy követő pár napban terveznek, hogy nagyobb legyen a meglepetés.

Amodio első eljegyzése a testvéréé volt, de a sajátjába is volt beleszólása, azt mondta a párjának, hogy valami személyeset szeretne a lakásukba. „Egy este, mikor hazaértem a munkából minden lámpa le volt kapcsolva, de gyertyák vezettek a tetőteraszunkig, és ott volt egy nagy tábla azzal a felirattal: Ez az ahogy elképzeled a jövőt? Ott állt gyertyákkal, lámpásokkal, virágokkal.

Feltette a kérdést, és még időpontot is foglalt nekem másnapra a körmösnél, és szervezett egy vacsorát a szüleimmel.

Manikűr, igen. Amodio szerint ugyanis az nagyon lényeges, hogy a nőnek az eljegyzéskor jó állapotban legyenek a körmei, hiszen úgyis képet akar majd a kezéről. Néha még arra is ügyelnek, hogy a pár ne viseljen lilát aznap, ha piros háttérben történik majd az eljegyzés.

De az eljegyzésszervező szerint nincs mindenkinek szüksége rá, vagy nincs elég pénze egy jól megtervezett eljegyzésre. Azt mondja, az a lényeg, hogy személyes és érzelmes legyen, lehet ez egy ágyban elköltött reggeli közben vagy csak szimplán egy csokor vörös rózsával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik