Élet-Stílus

Shane Tusup a nevének kiejtéséről: Sokaknak fejtörést okozott, így egy idő után elengedtem

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Azért elárulta, hogyan kell helyesen ejteni.

Shane Tusup a minap az nlc.hu-nak adott interjút. A beszélgetés során egyebek mellett elárulta, nehéz időszak áll mögötte, jelenleg az éppen futó projektjeire koncentrál, és azon van, hogy megtalálja magát, tisztában legyen a saját érzéseivel és elvárásaival.

Mint mondta, hosszú ideje készen áll már az apaságra, de egyelőre semmit sem szeretne siettetni.

Azt gondolom, a világ egyik legcsodásabb feladata gyereket nevelni, ez egy elképesztő érzés lehet, ami semmihez sem fogható. Mindennek ellenére nem szeretnék semmit siettetni, hiszen ez a gyerekeimnek sem lenne jó. Számomra nagyon fontos, hogy olyan családba szülessenek, ahol minden rendben van és ahol kiegyensúlyozott, nyugodt életet élhetne

– magyarázta.

Az edző neve az elmúlt hetekben többször is felmerült, mint a lehetséges (következő) Nagy Ő. Mint kiderült, vele is szembejöttek ezek a hírek, azt viszont nem tudja, hogyan reagálna, ha valóban megkapná a felkérést.

Ezen még sosem gondolkodtam. Amikor megláttam a nevem a hírekben, egyből feltettem magamnak a kérdést, hogy valóban én lennék-e a legalkalmasabb agglegény most Magyarországon? Viccesnek találtam egyébként, nem tudom, hogy reagálnék, ha valóban felkérnének.

Shane Tusup az interjú végén azt is elárulta, hogyan kell helyesen kiejteni a nevét, ami meglátása szerint többeknek fejtörést okoz.

Akkor most megoldjuk a rejtélyt: »Tuszápnak« ejtjük. Tudom, hogy sokaknak fejtörést okozott, így egy idő után elengedtem, és már csak azt kérem, hogy Shane-nek hívjanak. Egyébként sem szeretem a formális megszólítást, jobb, ha a keresztnevemen hívnak az emberek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik