Élet-Stílus

Egy tapasztalt utazó elárulta, miért válasszuk a repülőn mindig a lehető legrosszabb helyet

Erik Witsoe / EyeEm / Getty Images
Erik Witsoe / EyeEm / Getty Images
Egy rengetegszer repülő utazó elárulta, ha teheti, ő mindig a lehető legrosszabbnak tartott ülést foglalja le, főleg, ha hosszú órákat kell a gépen töltenie.

Aki volt már hosszú repülőúton tudja, hogy az idő múlásával egyre kényelmetlenebbek a gépek ülései és egyre nehezebb elviselni az utastársakat. Egy ausztrál utazó elárult egy trükköt, amivel sokkal kellemesebbé tehető a repülés – írja a Mirror című brit bulvárlap.

John Burfitt szerint az emberek túlonyomó többsége azt gondolja, hogy a lehető legrosszabb hely egy repülőgépen a leghátsó, ami közvetlenül a mosdók mellett van. Ő mindig ez a helyet foglalja le magának.

Azóta tesz mindig így, amióta egyszer nagyon felidegesítette valaki, aki folyton belerúgott az ülésébe, amikor ő már éppen elaludt volna egy hosszú út során. Amikor a dühösen kiment a mosdóba, látta, hogy a leghátsó sorban nem ül senki. Azonnal rájött, hogy mi a hely legnagyobb előnye: mivel csak egy fal van mögötte, senki sem rugdoshatja az ülést. Azonnal átcuccolt oda és rájött, hogy az a legnyugodtabb zúg az egész gépen.

Burfitt hozzáteszi: további előny, hogy mivel az emberek nem szívesen ülnek leghátulra, gyakran az egész hátsó sor az övé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik