Élet-Stílus

Mérai Kata: Sose voltam ez a társadalmilag elfogadott, klasszikus anya, én ridegtartásban vagyok a gyerekkel

TV2
TV2
Abban hisz, hogy a gyerekeket hagyni kell minél előbb leválni.

A Futtában mai adásában Mérai Kata volt Palik László vendége. A színésznő egyebek mellett a 15 éves fiával, Bálinttal való kapcsolatáról is mesélt a műsorban.

Sose voltam ez a társadalmilag elfogadott, klasszikus anya. Én megmondtam neki, hogy kel a fene föl hajnalban, ha szeretnél, állítsd be az órádat. Én ridegtartásban vagyok a gyerekkel

– árulta el Mérai.

Mint mondta, mindezek ellenére a fiával egyfajta szimbiózis van közöttük, és mielőtt Bálint lefekszik aludni, a szobájában még beszélgetnek az aktuális nap történéseiről.

Szerintem nagyon jó kapcsolatban vagyunk, én azt gondolom, hogy ez egy tök egészséges viszony, ami köztünk van. Én hiszem azt, hogy hagyni kell őt minél hamarabb leválni. Baromira élvezem azt, amikor ellenkezik velem, mert az jut eszembe, hogy jaj, de jó, már a személyisége kezd kialakulni, és igenis küzdjön velem, én azt szeretem

– magyarázta.

Nyilván vannak olyan helyeztek, amikor azt mondom, hogy figyelj, az a hírem, hogy én vagyok az anyád, úgyhogy kénytelen vagyok egy kicsi terelgetni az életedet, de ez soha nem az, hogy az asztalra csapok, és akkor pozícióból megmondok valamit, hanem megpróbálom vele megbeszélni. Akkor mindig elmondja, hogy oké, értem, ez most nekem nehéz, merthogy közben meg ugye tombol belül. Én meg mondom, hogy ezt értem, mert álltam azon az oldalon, tudom, hogy mennyire nehéz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik