Élet-Stílus

Féltestvére beperelte Meghan Markle-t rágalmazás miatt

Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Samir Hussein / WireImage / Getty Images
Kártérítést követel a hercegnétől.

Samantha Markle rágalmazás miatt pert indított féltestvére, Meghan Markle ellen. A pénteken benyújtott bírósági dokumentumok szerint a sussexi hercegné „a nagyközönség előtt nyilvánvalóan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett” a nővéréről. A vád szerint a megjegyzések Markle és Harry herceg 2021-es Oprah Winfrey-nek adott interjújában hangoztak el.

A felperes továbbá állítja, a hercegné szintén „hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett közzé és terjesztett” róla a 2020-as életrajzi könyvében, ami A szabadság nyomában – Harry és Meghan – egy modern királyi család címmel magyarul is megjelent. Samantha Markle szerint húga megjegyzései „hazugságok voltak, amik célja az ő hírnevének rombolása volt, és amik hatására világszerte megaláztatásnak, szégyennek és gyűlöletnek lett kitéve”. Továbbá közölte, Meghan Markle „rágalmazta őt és apját, és rombolta a megítélésüket és hitelességüket, hogy megőrizze és népszerűsítse azt a hamis narratívát, amit az életéről elhitetett a királyi családdal és a sajtóval”.

Samantha Markle tagadja azokat az állításokat, miszerint nem töltöttek sok időt együtt testvérével, valamint hogy kibukott a középiskolából. Egyúttal cáfolja azt is, hogy csak azután vette fel a Markle nevet, hogy 2018-ban először felröppent a hír, hogy húga a brit herceggel randizik.

75 ezer dollár kártérítést szeretne kapni, és hogy esküdtszék előtt tárgyalják az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik