Élet-Stílus

Kapja az ívet Leonardo DiCaprio Twitteren, miután felröppent, hogy egy 19 éves modellel randizik

Theo Wargo / WireImage / Getty Images
Theo Wargo / WireImage / Getty Images
Van még lejjebb?

Leonardo DiCaprio 48 éves, és még agglegény. A múltban sok cikizés érte amiatt, hogy míg ő öregszik, barátnői rendre a 25 év alattiak korosztályából kerülnek ki, a legfrissebb híresztelések szerint azonban mostani kiszemeltje még fiatalabb: állítólag egy 19 éves modellel, Eden Polanival randizik az ötven közeli színész.

A pletyka alapját az adta, hogy egy eseményen egymáshoz közel ülve fotózták le a párost, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy a twitterezők trollkodásba kezdjenek. A kapcsolódó bejegyzésekből a Daily Mail készített gyűjtést, ezek jelentős része utalt arra, hogy DiCaprio leghíresebb filmje, a Titanic hat évvel Polani születése előtt került a mozikba.

  • Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscar-díjra jelölték a Titanic miatt. Vagyis három évvel idősebb volt, mint Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnője.”
  • „Leonardo DiCaprio barátnője olyan fiatal, hogy a gimis éveit félbeszakította a covid.”
  • „Valakinek le kell állítania Leonardo DiCapriót. Ez utoljára tíz barátnővel ezelőtt volt vicces.”
  • „Van egy kutya, aki idősebb Leonardo DiCaprio barátnőjénél. Hagyd, hogy ez az infó leülepedjen.”

Utóbbi poszt írója arra utalt, hogy a múlt héten kiderült, 30 éves a világ legidősebb élő kutyája. De nem mindenki vette ilyen viccesre a figurát:

Hagyjuk abba a viccelődést arról, hogy a majdnem 50 éves Leonardo DiCaprio egy tinédzserrel randizik, és kezdjük el őt annak nevezni, ami: szexuális ragadozónak.

Kapcsolódó
Szétoltják a twitterezők Leonardo DiCapriót, amiért soha nem volt még 25 éven felüli barátnője
Camila Morrone júniusban töltötte a 25-öt, a napokban véget is ért a kapcsolata a színésszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik