Élet-Stílus

Designer cipők és luxuskocsik is maradtak az elhagyatott kastélyban

Olyan, mintha szinte menekült voltna a tulajdonos család a házból.

Az elhagyatott helyeket felkereső és dokumentáló JeremyXplores Északkelet-Amerikában talált rá egy palotára. A Mirror arról ír, az  épület még mindig 4,5 milliárd forintnak megfelelő összeget ér, és olyan dolgokat talált benne JeremyXplores, mint egy bontatlan, 4,5 millió forintot érő designer cipőkollekció, a már csak rozsdásodó autók pedig 35 millió forintot tesznek ki.

A házban 11 háló és 13 fürdőszoba van – na meg rengeteg márvány, fedett medence, egy sportkomplexum, négykocsis garázs, mahagóni könyvtár és lift is –,

az épületet tulajdonképpen soha nem fejezték be, a négy szárny után csaknem havi 22 milliós jelzálogkölcsönt ugyanis nem tudta fizetni a tulajdonos. 3,5 milliárd forintos tartozása volt.

A 2500 négyzetméteres épület egy sebészé volt, aki családjával még azelőtt beköltözött, hogy teljesen elkészült volna a ház. Fél évvel később a férfi és egy fia repülőgép-szerencsétlenséget szenvedtek és meghaltak. A feleség, a három megárvult gyerekével képtelen volt fenntartani azt az életszínvonalat, amit a férjével tudtak.

A férj halála után három hónappal az akkor már 90 százalékában elkészült épületegyüttest lefoglalta és azóta is üresen áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik