Élet-Stílus

VV Barna VV Melináról: Hányingerkeltő, amit a saját barátaival csinál

VV Barna szerint VV Melina nagyon tiszteletlen a többi játékossal.

A ValóVilág legutóbbi adásában a villalakók megírták egymás sztárlexikon adatlapját, majd mindegyikük felolvasta a magáról szóló oldalt. Az eredményhirdetés alatt VV Melina többször is sugdolózni kezdett VV Danival, ezzel VV Barnánál rendesen kiverte a biztosítékot. Amikor a feladat befejeződött, a versenyzők külön vonultak, VV Barna pedig VV Krisztinek és VV Ricónak mondta el, milyen ellenérzéseket táplál a lány iránt.

Amint nem a Melina showról van szó, onnantól kezdve nem érdekli lószar se. Legyen az az Ákos, végigpofázta a saját barátjának a beszédét, egy pillanatra nem figyelt oda. Megy végig a sugdolózás

– magyarázta VV Barna, aki nem sokkal korábban megegyezett VV Melinával, hogy tiszta lappal nyit felé, a történtek után viszont letett erről.

Nem gondoltam, hogy a ValóVilág kivált belőlem ilyeneket, hogy valakit meg tudsz, mit embert, csúnyán fogalmazva gyűlölni, de én ezt nem bírom elfogadni. (…) Ő egy alattomos, gonosz ember. Rosszul vagyok. Aki mindig csak az emberek háta mögött pampog. Miért nem mondja igazán úgy pacekba’? Az, amit ő minden egyes nap megcsinál itt mindenkivel, pluszban a saját barátaival, az kritikán aluli, mert undorító. És ezt nézni kívülről hányingerkeltő

– jelentette ki.

VV Melinának és VV Barnának több nézeteltérése is volt már az idei évadban, az egyik vitájuk alkalmával utóbbi annyira dühös volt, hogy még a nyaka is kivörösödött.

Kapcsolódó
ValóVilág: Barna úgy kiakadt Melinára, hogy a nyaka is kivörösödött
VV Barna állítása szerint nyugodtan reagált, de a bőre másról árulkodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik