Szórakozás

ValóVilág: Barna úgy kiakadt Melinára, hogy a nyaka is kivörösödött

VV Barna állítása szerint nyugodtan reagált, de a bőre másról árulkodott.

A ValóVilág tegnapi adásában mind a 10 villalakó egy sztalhoz ült beszélgetni. VV Ákos elmondta, hogy számára a legnagyobb csalódás VV Barna, akit kezdetben kedvelt, de amikor megtörtént a kiválasztása, olyan oldalát ismerte meg, ami nem volt neki szimpatikus.

VV Barna azt felelte, nem szánt szándékkal bántotta meg a versenytársát, mondván, „szándékosan sosem rúg bele senkibe, mert ez gusztustalan”. A beszélgetés ezen pontján VV Melina is becsatlakozott.

Ugye azt mondtad, hogy szánt szándékkal nem bántanál senkit, nem rúgnál bele, meg nem használnád fel az általad gondolt gyengeségét. Akkor miért van az, hogyha a Reni olyan választ ad számodra, ami neked unszimpatikus, nem vagy vele elégedett vagy nem tetszik, a második mondatod rögtön az, hogy nincs eszközöd válaszolni, nem tudsz kommunikálni, érzelmi intelligenciád nulla?

– kérdezte VV Melina.

– Tehát szerinted ez minden esetben negatív. Ez nem építő jellegű, hogy véletlenül se következzen be. Az én részemről, amikor ezt közlöm vele, ezt építő jelleggel mondom a Renátának.

– De mondja neked, hogy fáj neki.
– Beszélek.
– Hallom.
– Tudtam, hogy te vagy az a lány, aki mindig mondja, hogy hallgassuk végig a másikat…
– Igen, csak még én se fejeztem be.
– …csak képtelen vagy rá általában.

– hangzott a szóváltás.

VV Barna kijelentette, hogy VV Melina csak úgy tesz a vitásai során, mintha nyugodt lenne, pedig valójában nem az, ezt pedig mint mondta, viccesnek találja. Hozzátette, hogy a lány ellene nem tudja használni a nyugodtság fegyverét, hiszen éppen ő az, aki mindig nyugodtan reagál a konfliktushelyzetekre. Később azt is közölte, hogy szerinte VV Melina elnyomja VV Danit és az ő hátán kapaszkodik fel. Mire a mondandója végéhez ért, VV Barna nyaka már teljesen kivörösödött, ezt pedig a többi villalakó is észrevette.

Ha ideges, bepirosodik. Mióta itt lakunk ez van

– jegyezte meg ekkor VV Melina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik