Élet-Stílus

Karrierje legnagyobb hibájáról beszélt a népszerű pornószínésznő, Angela White

Ethan Miller / Getty Images / AFP
Ethan Miller / Getty Images / AFP

A 37 éves Angela White közel húsz évvel ezelőtt, 18 éves korában lépett be a felnőttfilmes szakmába. Az elmúlt két évtizedben megszámlálhatatlanul sok videóban szerepelt, de rendezett és producerkedett is, nem túlzás kijelenteni, hogy a kisujjában van az egész szakma. De nem volt ez mindig így, ahogy arra egy közelmúltbeli podcastban ő maga is rámutatott.

A Mack Air című műsor legutóbbi epizódjában – amit a Ladbible szemlézett – az ausztrál színésznő a pályája elejére emlékezett vissza, ezzel együtt elmondta, mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövetett a karriere során: ő akart csinálni mindent.

Igazi mikromenedzser voltam. Kezdetben például az összes jelenetemet én vágtam meg. Nem bánom, mert ennek is köszönhetően jobb színész és jobb rendező is lettem, de rengeteg időt áldoztam fel a saját időmből olyan dolgokra, amikre felfogadhattam volna valakit

– ecsetelte.

Ebből a hibájából már rég tanult, most egy egész csapat dolgozik vele, minden területen segítik a munkáját, így ő is jobban be tudja osztani az idejét.

Az adásban felidézte azt is, hogy 14 éves korában látott először pornófilmet, és már ekkor eldöntötte, hogy ő is hasonló alkotásokban akar szerepelni. Úgy fogalmazott, a pornónál látta először, hogy a nőket azért ünneplik, mert megélik a saját szexualitásukat, ez pedig nagyon inspirálóan hatott rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik